Acrylaat Spiegel Zilver XT (Plexiglas, PMMA)

Home Webshop Acrylaat Spiegel Zilver XT (Plexiglas, PMMA)

Acrylaat Spiegel Zilver XT (Plexiglas, PMMA)

Standaarddikte van de spiegel is 3 mm. De platen zijn voorzien van een beschermfolie. Belangrijk is dat de platen zuiver vlak gemonteerd worden om lachspiegel effect tegen te gaan.

Acrylaat Spiegel Zilver XT (Plexiglas, PMMA)

Algemene informatie

Standaarddikte van de spiegel is 3 mm. De platen zijn voorzien van een beschermfolie. Belangrijk is dat de platen zuiver vlak gemonteerd worden om lachspiegel effect tegen te gaan. Deze acrylaat spiegels hebben als grote voordeel ten opzicht van glas dat ze erg licht en daardoor makkelijker te hanteren zijn.

Achtergrond informatie materiaal

Het materiaal is Acrylaat, ook wel PMMA of Plexiglas genoemd. De kwaliteit XT is de meest voordelige en meest verkochte versie van Acrylaat. Acrylaat XT is ongeveer 25 maal sterker dan glas en is licht van gewicht, het heeft een lange levensduur.

Toepassing

Particulieren, interieur, horeca, dansscholen, fitness en manege.

Bewerking

Kan worden gezaagd, gelasert, verlijmd, geboord.

Op maat maken

Uw plaat maken wij gratis voor u op maat (alleen haakse hoeken). Hiervoor kunt u kiezen voor de keuze “op maat” Hier kunt u de gewenste maat invoeren en het systeem rekent voor u de prijs uit. U krijgt dan van ons een seintje wanneer de plaat klaar ligt om af te halen of wanneer wij komen bezorgen. De grootste maat is 3050 x 2050 mm.

Vragen

Heeft u vragen of onduidelijkheden, wilt u een advies schroomt u dan niet om te bellen.Wij helpen u graag. 06-18942136