Lasermarkeren

Home Lasermarkeren

Nauwkeurig lasermarkeren

Lasercreatie is van alle markten thuis. Naast het graveren en snijden van diverse materialen, zijn we ook heel goed in staat het lasermarkeren optimaal uit te voeren. Of het daarbij gaat om relatiegeschenken met een logo, promotieartikelen met een naam of een compleet ander ontwerp. Voor ons is het lasermarkeren geen enkel probleem.

Jouw ontwerp, ons resultaat

Lasercreatie is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn zes dagen per week van 8 tot 8 geopend en kunnen dankzij onze CO2 laser het lasermarkeren zeer nauwkeurig uitvoeren. We starten daarbij met jouw idee dat je als ontwerp bij ons kunt aanleveren. We gaan vervolgens direct voor je aan de slag.

Heb je wel een idee, maar nog geen ontwerp met het lasermarkeren? Wij staan je graag bij om je idee om te zetten in een schitterende lasermarkering. Bij het lasermarkeren wordt overigens dezelfde techniek gehanteerd als bij het laser graveren. Door het instellen van de intensiteit van de laserstraal kunnen diepteverschillen gecreëerd worden.

markeren-graveren-aluminium-pen

Daarom lasermarkeren door Lasercreatie

  • Snel en nauwkeurig
  • Voordelig
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Prachtig resultaat

Wat kan er allemaal?

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden op het gebied van lasermarkeren. Als u wilt vertellen we u direct meer over laser graveren en laser snijden.

markeren-graveren-RVS-bieropener

Offerte aanvragen