Instructies

Home Instructies

Jouw idee

Gefeliciteerd! Je hebt een goed idee uitgewerkt en je wilt dit graag omzetten naar een tastbaar product. Lasercreatie is dé leverancier om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden! Deze instructies helpen je om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

Aanleveren

Voor het lasersnijden hebben wij een vector-bestand nodig. Als je momenteel niet beschikt over een vector-bestand, kunnen wij dit ook voor je maken! De volgende programma’s kunnen een dergelijk bestand exporteren: Adobe Illustrator, CorelDRAW, AutoCAD en InkScape. Voor lasergraveren volstaat een bitmap met een resolute van ten minste 300dpi.

Upload hier direct je bestanden.

Offerte

Stuur ons een e-mail met zoveel mogelijk relevante informatie: Afmetingen, aantallen, materiaal, enz.. Offertes worden gecalculeerd door het schatten van de omvang van het werk uit de gegevens die jij ons verstrekt. Dit is een combinatie van het schatten van de lasertijd, materiaalkosten (als we die leveren) en elke tekening/bestands wijziging die we nodig hebben om het werk uit te voeren. We moeten soms hele specifieke details hebben om een ​​offerte te kunnen maken, dus wees zo compleet mogelijk in je informatie.

Productie

Zodra je tevreden bent met onze offerte, zullen wij  een bevestigings e-mail sturen inclusief PDF met ons voorstel. We kunnen over de telefoon geen prijzen en levertijden noemen omdat we wettelijk iets op schrift moeten hebben. Zodra er een schriftelijke bevestiging e-mail is verzonden en ontvangen is er een juridisch contract. Zie voor meer informatie onze leveringsvoorwaarden. Hierna nemen we de opdracht in productie.

Aflevering

Versturen van pakketten gaat meestal via Post NL. De prijs voor verpakken en verzenden is de het bedrag wat Post NL in rekening brengt plus 50%.

Offerte aanvragen