Veelgestelde vragen

Home Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over uw schets, tekening, voorbeeldfoto of laser/graveerbestand? Bekijk de veelgestelde vragen en vind antwoord op uw vraag.

Kan ik mijn eigen idee opsturen?

Jazeker! Je kunt je eigen idee aan de hand van een schets, voorbeeldfoto of zelfs al een gereed laser/graveerbestand uploaden met onze handige uploadtool. Of een mail sturen naar info@lasercreatie.nl

Upload je bestand(en)


Aan welke eisen moeten mijn tekeningen voldoen?

Om precies te achterhalen waar je tekening aan moet voldoen, ga je verder naar de uitleg met onderstaande knop. Lasercreatie kan overweg met Illustrator en Autocad DXF formaten.

Eisen voor Illustrator Eisen voor Autocad DXF


Kunnen jullie tekenwerk verzorgen?

Lasercreatie kan het tekenwerk verzorgen. Voor kleine of grote dingen neem contact met ons op en wij maken graag een offerte op maat.


Zijn er kosten verbonden aan het instellen van de machine?

Ja. Voordat er met het laserwerk begonnen kan worden moet de machine hiervoor ingesteld worden. Voor nieuwe opdrachten rekenen wij standaard € 15,- excl. btw.

Voor repeterend werk worden hier gereduceerde tarieven voor gehanteerd.


Brengen jullie mijn bestelling ook thuis?

Ja. Als jij als klant dat wenst kunnen wij je bestelling thuis af laten leveren. Hoe en wat? Dat regelen we in goed onderling overleg. Neem hiervoor contact met ons op.


Kan ik zelf materialen aanleveren?

Lasercreatie gebruikt veelal eigen standaard materaalsoorten. Heb je eigen materiaal wat geschikt is voor de laser dan kun je dat ook bij ons brengen. Graag ontvangen wij een extra proefstukje om de instellingen te testen. Er zijn alleen bewerkingen op platte oppervlakken te realiseren of materialen die in de rond graveer unit kunnen.

Let op: Wanneer je zelf materiaal of objecten aanlevert en het blijkt niet te kunnen of het resultaat is niet wat je er van verwacht dan kun je de kosten van het aanschaffen van een nieuw object niet op ons verhalen.


Kan ik mijn bestelling ook zelf ophalen?

Indien je van te voren contact met ons opneemt kun je een afspraak maken om het product op te halen.


Monteren jullie ook?

In eerste instantie doen wij dit niet. Wij hebben wel goede connecties en indien wenselijk kunnen wij het wel voor je laten verzorgen.

Offerte aanvragen