Laseren op plexiglas

Home Laseren op plexiglas

Plexiglas heeft goede lasersnij en laser graveer eigenschappen. Het wordt veel gebruikt in de reclame en sign wereld. Door de eigenschappen van het materiaal ontstaat er na het lasersnijden een glanzend snijvlak. Bij laser graveren wordt dit vaak een matte uitslag wat in combinatie met ledverlichting erg mooie resultaten geeft. Door de eigenschappen van Plexiglas kan het na het lasersnijden ook nog verder bewerkt worden. Plexiglas is er in vele kleuren en diktes te krijgen. Onze machine kan tot 8 mm dik plexiglas verwerken. Tevens is plexiglas in spiegel te krijgen.

laseren op acrylaat

Lasergraveren

De naam zegt het al, met de laser wordt er een gravure gemaakt. Door de intensiteit van de laser in te stellen kan er een diepte gravering gemaakt worden. Dit kan een lijn maar ook een heel vlak zijn. Met deze methode kun je mooie effecten bereiken en speciale gravures in het acrylaat maken.

Lasersnijden

Met hoge energie verbrand en verdampt het hout, echter door snelle wisseling in dit proces blijft er relatief weinig warmte achter in het materiaal. Er ontstaat wel een verkleuring.
De CO2 laser die wij hebben heeft een werkgebied van 150 x 100 cm. Door lasersnijden kunnen er scherpe hoeken worden gecreëerd. Bij een frees ben je afhankelijk van de diameter van de frees.

Toepassingen

Beglazing voor vitrines en kasten, lichtreclame, displays, gevelreclame, decoraties en sieraden.

Projecten

Producten

Offerte aanvragen